Om oss

Besteadvokat Oslo er en tjeneste som skal gjøre det lettere for deg å finne riktig advokat til din sak. Ved å bruke vår tjeneste kan du velge å få tilbud fra flere forskjellige advokater. Når du har mottatt tilbudene er det bare å sammenligne og velge det beste tilbudet.

Hvordan fungerer det?

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt skjema med nødvendig informasjon. Videre vil du få opp advokatene som kan hjelpe deg innenfor saksområdet du valgte. Da er det bare å velge hvilke advokater du ønsker tilbud fra. Innen 3 virkedager vil du motta tilbud fra de valgte advokatene. Da er det bare å sammenligne og velge den beste advokaten for din sak. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Vårt fokus

Vårt fokus er å hjelpe privatpersoner med å ta gode valg for deres privatøkonomi. Vi har derfor lagd en side som gir deg mye god informasjon om de forskjellige produktene. På denne måten får du et bedre utgangspunkt når du trenger en advokat. Dette er en situasjon man ofte ikke befinner seg i, derfor kan det være greit å få noen tips om hvordan det fungere, og få hjelp til å finne den rette advokaten.

Hvordan skal vi klare det?

For at du skal finne den rette advokaten til din sak har vi opprettet en tjeneste som lar deg innhente tilbud fra flere forskjellige advokater, innenfor området du trenger hjelp til. På denne måten vil du raskt kunne sammenligne de ulike tilbudene og finne det beste.

Hvorfor velge oss?

Vi vet hvor viktig det er at man finner riktig advokat når man trenger hjelp. Derfor har vi valgt å samle all nødvendig informasjon på ett sted. På denne måten kan du få full oversikt over forskjellige temaene uten å måtte bruke for mye tid og energi på det. Finner du ut at du trenger en advokat hjelper vi deg med å innhente tilbud. Med andre ord vil du både spare tid og penger på å bruke vår tjeneste.

Finn beste advokat i Oslo

Ved å få tilbud fra flere advokater i Oslo, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Arbeidsrett – dine rettigheter i jobb

Vet du hva du har krav på fra arbeidsplassen din? Det burde du for å sikre at du ikke blir utnyttet og får den betalingen du har krav på. Dine rettigheter i jobb blir regulert av arbeidsmiljøloven som skal verne om arbeidsmiljø, arbeidstid og...

les mer

Få hjelp til en samboerkontrakt

Lovverket sidestiller dessverre ikke ektefeller og samboere. Det vil si at dersom dere har planer om å bli samboere, eventuelt allerede er det, bør dere skrive en samboerkontrakt for å sikre deres og barnas rettigheter i forhold til arv og mer. Det finnes...

les mer

Reklamasjon og forbrukerrett

I Norge er vi godt vernet som forbrukere gjennom forbrukerretten som er ufravikelig gjennom forbrukerkjøpsloven. Reklamasjon reguleres i forbrukerkjøpsloven §27 der du som kjøper av tingen må reklamere innen rimelig tid etter at du har oppdaget en feil...

les mer